Re: Rakovina - jak budou postupovat doktoři?
Určitě mu naordinují minimálně paliativní léčbu. Moji mamku původně spíš nechtěli operovat, že už to nemá smysl, nejspíš zafungovala doktorka, která kamarádí se ségrou, a taky mamčino odhodlání. Ale taky je jí o pár let míň. Operovali, i když i operaci považovali za paliativní. Podle mě je skvělé, že ten pán nechce balit kufry, a pokud to znamená, že to nenechá jen na doktorech a bude podporovat své tělo v boji s nemocí stravou a dalšími přírodními prostředky a terapiemi, má velkou šanci nemoc alespoň zpomalit a utlumit. Mně jako zdroj informací pro mamku velmi pomohly stránky
alternativnicesta.cz - pomohly mi odfiltrovat podvodníky, neúčinné postupy nebo předražené produkty, které obsahují jen nepatrné množství účinné látky. A naopak najít postupy a látky, které účinné být mohou, zvlášť ve vhodných kombinacích.
Taky mě tehdy překvapilo, že to, že má rakovinu, sdělil doktor ségře dřív než jí. Počkal jeden den, až se trochu zotaví po operaci, při které to zjistili. A vůbec jí neřekli, že je to poslední stádium a není šance. Vyoperovali většinu nádorů, dali ji dohromady, poslali domů, a až když přišla poprvé na chemo a výslovně se zeptala, řekli jí to.
Odpovědět