Prosím jsem totálně ve stresu, dcera 15 let již půl roku běháme po doktorech zácpa, hubnutí bolest žaludku. Nejdříve lactulosa pak forlax nic. V březnu byla v nemocnici na pozorování, sono vše i krev v pořádku. Ovšem zácpa pokračuje a již 2 měsíce jde jen z gutalaxem a za půl roku zhubla 10 kg protože už má i strach z jídla, po kterém ji žaludek bolí a nechodí na záchod. Už je na tom špatně i psychicky poněvadž se bojí rakoviny. Musela jsem si vymběhat sama gastro který nás vzal v ostravě, osatatní ignorace prýb až na podzim. Takže absolvovala zase sono a ultrazvuk střev..nic nenašli. Příští týden nastupuje do nepomocnice na gastrovyšetření ale já mám hrozný strach. Prý krev dobrá, zánět střev se také neprojevil, crohn ani celiakice z krve negativní. Takže v podstatě všechny výsledky krevní, stolice nic akutního. Proto ji chtějí udělat to gastro a já mám strašný strach.Zhubla hodně a po jídle hned bolesti žaludku. Jen slabá se necítí ale už je to prostě začarovaný kruh, bojí se skoro jídla že jí to bude zase bolet a na zácpu trpí vždy několik dní a nezabírá jen gutalax. Který má již 3 měsíc co 5 den. Chtěla jsem se jen vypovídat...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.