Nedočetla jsem, ale jen k tomu co řekli a říkají znalci... dělám v tom leta, teda s lidmi, na které byli napsaný různý takový posudky a je to na zvracení, ted se to teda týká starích dětí se kterými dělám, osobně mám naprostou ztrátu důvěry v jakékoliv tyhle testy osobnosti a závěry "odborníků". U se mi hodněkrát potvrdilo, e je to snůka keců, která těm lidem akorát hodně ublíila a nebo je jen udělala horími, kdy ti dají na čelo razítko anetický, psychopat atp., tak se jim lehce stane. Proívám poslední měsíce osobní příběh s jedním dítětem, které systém zabíjí a nejspí z něj vyrobí kriminálníka a já se mu nedivím, já bych vylezla na jeho místě z ústavní peče a la bych střílet do lidí, moná do těch konkrétních.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.