No tak koukám, Cimbur, že jsou tu samí machýrci, co co kvalitně umejou záchod a je to.
Nikdo nezmínil dlažky v koupelně, obklad v kuchyni, povrch linky, vnitřek skříněk, troubu a další spotřebiče, lustry, lampy, pavučiny, záclony, okna, parapety, prostě běžnej kosmickej odpad, co JE v každé domácnosti., k tomu prádlo a jídlo.
jj, to se vlastně všechno dá udělat do půl hodiny a souběžně s tím vychovávat děti k úklidu.
Naposled jsem obšírněji bez vyšší ambice na lesk(přízemní byt 2 plus jedna s otevřeným prostorem a zvířata) uklízela ve středu na etapy cca 6 hodin. Vidět to bylo a dosud je , ne že by se to nedalo vylepšit. Neměla jsem tu žádné děti a měla jsem na to klid, nevařila jsem a nebalila jsem. Konvalinka zakládá normální ženská témata, srovnatelná s dotazem, jestli je možné dát miminu napít několik ml vody. A opakovaně, nesmyslně a trapně se stává obětí místní šikany.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.