Zefýr, ono to má určitou logiku. Když třeba nemáš ještě vytříděný letní věci, tak tu skříň musíš probrat, když máš zabalit na pryč. Jinak ti tam pořád něco překáží. Vím, o čem mluvím. Já se letos k probrání věcí zatím neodhodlala, ve skříních je chaos, a kdyby vyšel původní plán, tak jsem před týdnem šílela úplně stejně jako Konvalinka. 3 dny dopředu bych řešila obsah skříní, abych z nich vytáhla použitelné. Následně bych musela uklidit celý byt, aby se mi mezi balené věci nemíchali jiné krámy, protože pak nejsem schopná se v tom vůbec orientovat a ztratím se v chaosu, spoustu věcí zapomenu. A zapomenuté věci u mě vyvolávají infarktové stavy, protože když nejsem připravená na všechny situace, tak jsem na nervy. Nutnost improvizovat mi vyvolává neurozu. Takže já před balením vždy dělám úklid a prakticky vždycky to nestíhám. Bez zpoždění jsme snad nikdy nevyjeli. Já naprosto chápu, jak se Konvalinka do těch svých situací dostává.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.