Syn 10 let by už dost hodně chtěl být část prázdnin sám doma (resp. se sestrou). Ale letos ještě nebude, dceři je 7 a asi bych na to neměla moc nervy. Bylo by to v pohodě, kdyby byly doma i další děti ze sousedství, ale to moc nejsou a jen ve dvou by se asi dost hádali a dcera by mi pořád telefonovala ... Kdyby to bylo ale nutné (něco naplánovaného by neklaplo), tak bychom to asi už riskli s tím, že já bych chodila do práce hodně brzy, abych mohla zase brzy přijít a manžel by naopak odcházel ráno později ... Zcela volný režim si užijí 3 týdny u babičky (resp. v tom jednom jsme je dotlačili na 2 výlety a jednou do lesa ), která je do ničeho nenutí, když chtějí, tak jí s něčím pomůžou (ona má na to větší trpělivost než já, takže si to užívají). A 1 týden je bude hlídat doma druhá babička, to jim taky nijak neorganizuju, i když na odpoledne různé dobrovolné programy (koupání, brusle, kolo atd.) nabízím. Jinak mají 3 týdny různých pobytů s rodiči (i dalšími lidmi, příbuznými atd.), příměstský tábor (syn 1, dcera 2) a syn soustředění.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.