Re: Co dělají 10leté a starší děti během prázdnin?
2 týdny a prodloužený víkend s námi rodiči na dovolené 9 dní skautský tábor 4 dny babička na chalupě 4 dny u dědy na myslivně 4 dny u bratránka - 4 dny bratránek u nás zbytky mezi jsou doma fungují... jsou schopni nachystat oběd, já přijedu dřív z práce, najíme a mizíme pryč nebo jedou na kole do vedlejšího městečka, koupí 3x kebab, já dorazím na kole z práce tamtéž a společně se jedeme koupat. Občas je doma manžel, občas přijede babi, občas jsou nna oběd ke druhé babi... ale doma bývají sami Jsem máma,ne dpzprčí v cele. Já věřím jim a oni ví, že když zmáknou úkoly, nebudu je prudit a třeba je někam vezmu (adventure minigolf, lezecká stěna, lanový park,aquapark - vše stojí peníze a ty vyděláváme my, oni tedy pomohou doma..) zatím je to ok a bez keců
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.