Re: Pes - malé plemeno, které může být celý rok venku
No mi se bohužel tihle psi typu kolie, šeltie, špic nelíbí. Mají takovou liškovitou hlavu nebo jak to popsat. Omlouvám se těm co tyto plemena mají. Nějak jsem tomu nepřišla na chuť.
A že nemůže do baráku. Já neříkám, že pejska nevezmeme nikdy domů. Klidně na pomazlení na hodinku může jít domů. To jo. Ale jedná se mi o to, že nemůže nikdy zůstat sám doma - musí být venku. Máme složitější bydlení - z venkovní terasy se jde rovnou do obýváku spojeného s kuchyní (v patře rodinného domu). Takže by nemohl být někde v předsíni třeba. A bála bych se poničení sedačky atd. Takže chci venkovního psa - přece jen je to venku k tomu uzpůsobené - opravdu dobrý kotec a zateplená bouda.
Ještě jsem se dívala na Kanadského retrívra, ale ten už je větší a není možnost si ho třeba ponosit. Nebo na procházce jde nějaký velký pes - útočící. Tak jack russela popadnu do náruče a jdu pryč. Ideální velikost.
Jo a pes k dětem bylo myšleno povahou - já bych chtěla hodného psa. "Dítě" už je velké - 11 let. Ta by chtěla spíše psa kontaktního, který má rád kontakt s rodinou. Není samotář. A taky by chtěla si ho občas ponosit v náručí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.