Re: Opravdu je svatba snem většiny žen a noční můrou většiny mužů?
Commer, souhlas. Ja tady reaguju na ten nadpis. Ze zenska to musi mit sakumprask a muzskej se tomu radsi vyhne. Ja to tak nevidim. Psala jsem, ze moje deti spolu zijou bez oddavek zrovna tak, jako kazdej jinej, co ty oddavky potrebuje. Syn a jeho manzelka si to resili zas po svym. My to resili podle "stavajicich politickych smluv"
Lidi si musi resit situaci tak, aby jim to obema vyhovovalo co mozna nejlip a v teoreticky perfektnim svete se partneri milujou, jsou spolehlivi a duverujou si a nepodvadeji se. V zivote to tak jednoduse nefunguje.
Z me prace vidim, ze vselijake ty mezinarodni smlouvy jsou postavene na tech podpisech na manzelskych smlouvach. Nejsou lidi oddany, je temer nemozne treba v nutnosti emigrace jit spolecne jako rodina nebo tu rodinu potom k sobe dostat. Jeste horsi, kdyz nemaji stejne obcanstvi. Takze k tomuhle je nutny prihlednout. Na druhou stranu resit emigraci takovym zavazkem mi taky pripada desny.
Jinak k partnerstvi bez takovych problemu to nevidim jako nejakou nutnost.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.