pak jeste to, ze nakonec clovek ma vyhlidky na to, ze nepatri nikam.
Kdysi jsem cetla krasnou knizku GUMA KLESA. O holandskych novomanzelich ve 30. letech, kde muz v krizi dostal praci jako nejaky sef na gumovnikove plantazi myslim na Sumatre. Dlouholeti obyvatele Holandani se na ne divali skrz prsty, s mistnimi se stykat nesmeli - byla to "jina soc. vrstva". Zili tak asi 10 let, posleze praci ztratil a vratili se zpatky s detmi. A zas byli mimo - Holandani zili v domneni, ze se vratili s balikem a prijali je celkem chladne, praci nemohl najit ap.
Tu knizku jsem prakticky pochopila, az kdyz uz jsem byla schopna to videt kolem sebe - jak tady, tak v CR.
Cili ze to je jeden z duvodu, proc bych se ani do CR uz nevratila. Kdyz uz pominu, ze deti, ktere vsecky cesky umi, to nikdy v planu nemely a ted uz maji rodiny.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.