24.10.2017 23:44:30 Pam-pela
Re: Buzeni podle faze spanku
Taky chodím spát po půlnoci, nejlíp se mi pracuje, když je klid kolem, všichni spí, i všichni ve městě, teda skoro všichni...celý prostor se tak krásně uklidní
.
Osobně bych byla za ty sny docela ráda...podle mne ukazují, že psychika má co zpracovávat a odžívá si určité věci...kterých se takhle zbavuje.
Já bych se s tělem domluvila
)a teda to tak i dělám, i když budíkové jištění mám taky), prostě bych si stanovila, kdy - v kolik hodin - chci vstát a naprogramovala se...jde to vycvičit, budím se chvíli před budíkem. Lepší než nějaký další elektrosmog do ložnice.
Ono je tělo celkem inteligentní a leccos je schopné dělat přirozeně...i když teda nevím, zda to jde i přes AD
, to jsem nezkoumala.
Snažila bych se taky technicky vyřešit věci, které vyřešit jdou, i do minulosti a taky dostat myšlení trochu pod kontrolu třeba jógou, dechovým cvičením atd. jak píše myslím mandelinka.
Aby ta hlava nebyla prostě přehlcená a nemusela tohle v noci ventilovat ven.
A nezasírala bych si ji například nějakými zbytečnostmi navíc - zprávami až z druhého konce světa, hloubáním nad nesmrtelností chrousta atd...
Myslím, že tím hlubokým spánkem je vidět, že si potřebuje hlava hodně odpočinout.
Odpovědět