Obě dcery (17 a 21) si půjčují moje kalhoty, svetry. Já jsem nejstarší zabavila zimní bundu(je spíš sportovní a dcera začala nosit kabáty) Přiznám se ale, že nejsem nadšená z půjčování triček, svetrů.....obě holky používají jiný parfém a já to pak z oblečení cítím. Boty si půjčovat nemůžeme, já mám nohu menší :-D ale je fakt, že některé věci kupujeme vysloveně jako společné - kdyby bylo doma místo, udělala bych společnou šatnu. Jen se vždycky bojím, aby na mě něco zbylo. Jo a nedávno mi dcera s láskou půjčila kabát...a ve dveřích hlásila, že je utržený knoflík. A pak jsem zjistila, že i poutko....no, dala jsem jí to do pořádku a jen doufám, že nepůjčila jen z vypočítavosti :-D
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.