Děti ještě nemám, ale spoustu věcí sdílíme s mamkou - já nosím 36-38, ona 40. Nesedící nákupy končí ve skříni té druhé automaticky, jinak si z nošeného oblečení půjčujeme to co může být volnější - hlavně trika, svetry nebo sportovní oblečení (mikiny, leginy, bundy). Občas v praní pomotáme ponožky a určitě jsme někdy nezáměrně prohodily i (vyprané) kalhotky - ty nosíme stejnou velikost i typ, kvůli sportu mám ráda volnější, a když mamka objeví pěkné pro sebe vezme pro mě balíček úplně stejných... No a samozřejmě mám u ní ve skříni cosi jako detašovanou šperkovnici, a tuhle jsem ji navštívila v práci a měla moji brož, takže to dělá taky. Nosíme dost podobný styl, takže když se mi něco extra líbí a je to na mě drahé, přesvědčím mamku že to nutně potřebuje a půjčuju si
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.