Re: Pomalý hrnec
Koliesko, právě že v tom je rozdíl. S vychytanýma receptama už často opravdu jen nahážeš a přijdeš, věnuješ 10 minut dokončení a hotovo. Samozřejmě záleží na jídle, ale dost často to tak je. Svíčkový a guláše si v průběhu vůbec nevšímám, naházím a konec, svíčkovou pak už jen proženu tyčákem a dodám šlehačku (povařím chvíli na sporáku, ale když si to načasuješ, tak lze i v hrnci, akorát si s ní musíš vzpomenout s cca půlhodinovým předstihem).Nejvíc práce je na začátku, když si předsmažíš nebo zatáhneš suroviny. Ale lze to vynechat, když jó chvátáš, a dává to vcelku přijatelné výsledky. Nehrozí připálení, oproti troubě malá spotřeba energie, nemusíš u toho stát, přidaná hodnota už promíchaných chutí.
Odpovědět