17.11.2017 12:06:00 Mariana +2
Re: Prematury day
Tak když to nevyzkoušíš nebudeš vědět. Pokud je prodáváš někde jinde a lidi koupí, tak by se toho nebála. Ty na odkazu mi přišli super.
Na Fleru je tuším nějaká provize takže o to asi musí být cena navýšena. Ale ti zákazníci tam prostě chodí a jsou. Poštovné s tím myslím každý počítá, já nakupuju skoro všechno přes net, a i prodávám po dětech.
Ovšem 128 Kč - to jsi posílala asi nějak speciálně (anebo bez karty). Tipla by to na max. 80 Kč to je za doporučený balík, s nějakýma menšíma se možná rozměrově vlezeš i do zásilky. Když si vyřídíš na poště zákaznickou kartu tak jsou tam právě slevy.
Já na Fleru kupuju dost, hlavně teda šperky, mám ráda originály a kameny. Ale taky hodně na panenky, na bárbíny i na větší panenky, a to fakt není žádná věda ty oblečky a prodává se to asi dost. Taky i nějaké další věci třeba polštáře, ubrusy, dekorace. Kolikrát to ani není nic co bych asi nezvládla, ale prostě nemám čas, a kdybych měla čekat až to udělám tak se nedočkám, tak si radši prostě koupím když se mi to zalíbí.
Pokud jsi zručná tak to podle mně hodně může být dost dobrý přivýdělek. Některé ženské které začaly s nějakým přivýdělkem už to jedou i na full time. A často to není žádný velký umění (to nemyslím negativně), prostě jen nápad, chuť začít a někdy nějaká ta zručnost.
Jedna moje známa začala na MD vyrábět takové náramky. Vlastně nic složitého, barevné korálky na pružné gumě. Ale má vkus, nápady, hezky to sladí, pěkně vyfotí a docela jí to jede. Před vánoci nestačí vyrábět. A to myslím ani nikde neinzeruje, jede asi jen přes facebook.
Odpovědět