Ahoj zkušení chovatelé psů , zbytek rodiny už se prakticky rozhodl, že budeme mít psa. Manžel psa vždy měl, dokonale ho vycvičil, že poslouchal na jemné zasyknutí. Děti po psovi touží. Jedná se o to kdy a o rasu (to je asi jediné, do čeho můžu mluvit). Pes by měl být středně velký a přátelský k rodině, ovladatelný, krátkosrstý. Bude žít uvnitř domu se zahradou, po zahradě bude moc hodně běhat. Když bude doma sám, bude uvnitř. Já mám ze psů fobii. Nakonec to budu já, kdo se o něj bude starat. Přijde mi to neskutečný závazek a něco, jako konec svobodného života. Nastavila jsem si k tomu dvě varianty. 1) Buď to zvládnu, ale potřebuju psa, který je schopný poslouchat, potřebuji doporučení na vhodnou rasu a cvičitele v Praze – chodila bych s ním, chci ho zvládat, abych nebyla jako všichni ti pejskaři, ze kterých mám hrůzu „on Vám nic neudělá“ a pes na ně totálně kašle. 2) Nezvládnu to, najdu si garsonku a je mi to pak všechno jedno, řeším pouze lokalitu garsonky a náklady na bydlení . Tedy, prosím, rady pro fázi 1) jakého psa doporučujete + odkaz na dobré cvičitele v Praze.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.