No, jestli to bude jako u nás, tak budeš psa cvičit sama. U nás to začalo stejně jako u vás. Psa chtěl manžel, který měl psa vždy, zamiloval se do pastevců, dříve měl vždy NO. Jenže jeho představa výcviku je, že jednou za čas psa seřve na hromadu a pes se vše naučí za pochodu, žádné cvičení neuznává.
Jenže to funguje na NO, ten se s tím nějak vypořádá, na pastevce to prostě nefunguje. Takže psi jak stodoly cvičím já, která vlastně psy nerada a za tak velkého a svéhlavého psa mám respekt. Teď už je jeden ze psů dost starý a nemocný, chtěla jsem si pořídit nějaké malé pokojové plemeno. No a co myslíš? Na jaře opět jedeme pro tele, už to teda naštěstí není pastevec.
Jinak já mám celkem ráda bostonky, ten by mohl splňovat zadání.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.