22.12.2017 15:49:59 Pole levandulové
Re: Soutěž o matku roku
Tak my to meli primo v rodinne - rodinna historka, kterak pratete dite vypilo louh z lahve od mineralky /takova ta sklenena/, samozrejme to neprezilo, bylo to nekdy ve 30.tych letech.
A kdyz uz jsme u tech morbidit, tak druhe pratete se narodilo udajne mrtve dite, nekdy za valky, ktere v porodnici sestry daly v pokoji za okno, aby byla mrtvolka v chladu /mrzlo/ nez ji pohrbi. A ta udajna mrtvolka se tim chladem ozivila a prozila pak dlouhy a zdravy zivot.
A jeste jsem si vzpomnela, jak mi rodice vyrazili zuby, kdyz mi byl necelych pet. Jeli jsme v Krkonosich na sanich z Misecek dolu, dlouhe sane s beranem, ja vepredu, za mnou mama a pak tata. Sane v rychlosti najely na silnici, kde byl malicky ostruvek skvary. Na tom se zadrhly, tata preletel pres mamu a urazil si kousek zubu, mama naletela na mne a ja si o toho berana prekousla jazyk a vyrazila obe jednicky, nastesti jen ty prvni. Byla jsem pak sledovana na zubnim, jak mi porostou druhe zuby a nastesti vyrostly naprosto v poradku a krasne rovne.
Odpovědět