Re: Vánoční zklamání
Asi bych dceři koupila vysněný dárek dodatečně, pokud po něm tolik touží a není problém s financemi.
U nás letos byla maximální spokojenost. Dárků byla obrovská hromada.
Téměř devítiletá dostala spoustu oblečení a něco z vánoční kolekce Sephory (měli tam letos tak nádherné věci do koupele, lesky na rty, vánoční kolekci se prostě nedalo odolat ...) a potom Lego, panenku Monster High, LPS a deskovou hru. O vše z toho si psala.
Puberťačka věděla u velkých dárků co dostane, k tomu dostala spoustu drobností a triček, tílek, vtipných ponožek (ty si přála)...
Já jsem s dárky od muže spokojena. Navíc jsem mu postupně podstrčila pár věci, co jsem si koupila jen tak pro radost, ne že bych je potřebovala, takže sice jsem o obsahu věděla, ale radost z rozbalování hezky zabalených dárků jsem měla :)
No a já jsem dostala k narozeninám od muže parfém co miluji a tak jsem si sama sobě nadělila ještě další, jsem nenápadně sondovala, zda by mi ho chtěl dát pod stromeček, nechtěl a odkázal mě, že mám 200 ml Chanel, co mi vydrží skutečně velice dlouho. Ale já po tomhle také toužila. Tak proč si neudělat radost, že.
Odpovědět