26.12.2017 23:27:23 TaJ
Re: Vánoční potěšení
Lído, já jsem ale nepsala, že je to špatně, že nepostavil nic podle návodu...zmiňovala jsem to jen proto, že se tu o tom stavění podle návodu psalo...jinak jsem psala, že celkově u nás Lego nebylo nikdy žádný extra hit, chvilku si stavěl z Dupla, ale i to ho začalo trochu zajímat snad až někdy ve 4-5 letech, do té doby vůbec...a malé klasické Lego měl nějaké taky, ale to tu od začátku jen leželo...a celkově se stavebnice moc neujaly, vlastně jediná, se kterou si opravdu déle hrál, byly klasické dřevěné kostky, mosty, stříšky, válečky apod...taková ta klasika...a pak trochu Seva...jinak třeba Walachia, Merkur apod., to ho nikdy moc nezaujalo...tvořivý je a fantazie má až na půdu, ale uplatňuje to jinde, než u stavebnic, no...spíš si pořád něco maluje, vystřihuje, lepí, letos si vyrobil vlastní betlém - postavičky z ruliček od toaleťáku, dozdobené různými dárkovými papíry, přístřešek z kartonu, jako sloupky použil větvičky, na tom zase karton, okolo nějaké palmy, taky z tenkých ruliček apod..., nebo teď tu rýsuje a vybarvuje vlastní vystřihovánky (na slepení) autobusů a vlaků...
Odpovědět