Přesnou formulaci si taky nepamatuju, jen tu myšlenku.
Já nemám ráda to rozdělování na voliče co jsou hloupější a volí blbě a ty chytrý co volí správně. Já volím obvykle s těma "hloupějšíma". Pro mě je totiž nejvíc podstatný, jak se staví konkrétní strana či kandidát k problémům právě těch méně vzdělaných a zranitelnějších, je to pro mě na prvním místě a za tím až jde třeba ekologie. Možná proto se v některých věcech shodnu se Zemanem, on byl obvykle prosociální. Dlouhodobě si dělá legraci z těch co si hrají na tu inteligenci a sami mu nadávají do hovad a já nevím čeho, mám to tam na fb i od přátel - něco jako "nevolte hlavně to zasraný buranský hovado co se neumí chovat a dělá nám jen ostudu" - vždyť je to směšné, takto podáno a to prosím psala vysokoškolsky vzdělaná žena a notovali si s ní další VŠ vzdělaní lidi. A Zeman si z těhle lidí dělá legraci a provokuje je a oni se nechají snadno vyprovokovat. On až tak ne, na to je moc chytrej, aby to viděl. Je to normální zrcadlo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.