"že můžu bejt ráda, že se na ně dneska dají sehnat pěkný věci..."
no jo, jako že dříve se asi povinně dvojčata musela oblékat hůř ? dle mého šlo na "monoděti" i dvojčata sehnat jaksi stejné věci jak v dobách dřívějších (kdy samozřejmě ten výběr byl o něčem jiném) a nyní, kdy je výběr neomezený.
Je tedy fakt že tohle mi trochu "záviděla" moje máma, co všechno dnes na děti je k dispozici.
Řekla bych že paní asi opravdu nebyla psychicky v pořádku, ale to vždy věc daného konkrétního jedince, s dvojčaty to nesouvisí, jen si to jaksi každý převede do té "své" situace. Psychické problémy mají jak lidi-jedináčci, tak ze sourozenců v různých konstelacích. Hele neřeš to.
Podle mně pokud jsou "normální" rodiče, tak s vysokou pravděpodobností vychovají "normální" děti.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.