Šuplíku já sice souhlasím s tím vším, a je fajn že se nyní přistupuje k dvojčatům jako samostatným jedincům, a i když ten přístup dřív byl jiný, nemyslím že ta dříve narozená dvojčata musela být nutně traumatizovaná. Vždy je to nakonec především o rodičích a o té emoční rovině v rodině podle mně.
Z dětství znám troje dvojčata, dva páry velmi dobře od raného dětství po dospělost a traumatizovaná teda nejsou. A to chodily stejně oblíkané, i spolu do školy. Jedna dvojice i celou střední, ta druhá šla každá jinam. Blízký vztah tedy mají, ale to mají i jiní sourozenci, to je v rodině, možná i v povaze. Já se svými všemi mám taky velmi blízký vztah.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.