Re: Půlnoční bouře odešla od rodičů do Klokánku, aby mohla chodit do školy
Grainne, taky máme skoro dvě generace dětí, obě jsou fakt odlišné, jedny z 80. let, druhé po r. 2000, ale naštěstí nám do jejich výchovy a odchovu stát nijak nevstupoval. I když - u nás teda vstupoval spíš za socíku...nedovolil určité věci kolem dítěte a mého studia...dneska, když sleduju určitou benevolentnost a domluvu... Mám pocit, že se leze dnes domluvit líp...i když vlastně - poslední dobou se mi zdá, že se to opět stáčí k tomu, že stát začíná diktovat (jako právě v tom 86.), co je správné, dobré, co se může, a co ne...co si myslet, co nemyslet... (a pro mě je úplně nejhorší, pokud nemůžu jednat s člověkem z masa a kostí, ale s robotem, strojem atp.)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.