Tak jestli to opravdu napsal, tak jak se to slučuje s tím, že je "prezidentem dolních deseti tisíc"?
Navíc co je to "vážená osobnost"? Jak se to pozná? To, že je ten člověk mediálně známý? Znám spoustu lidí, co jsou osobnosti a celým svým životem si zasloužej úctu, ale holt jsou skromní a nikam se moc necpou, takže třeba nejsou obden vidět v televizi. Jsou proto bezvýznamní a mají držet hubu?
Navíc se domnívám, že na to, aby se mu něco nelíbilo a nějakou přijatelnou formou to vyjádřil, má přece právo i ten poslední umývač kravskejch ocasů.
Zeman tedy na jednu stranu shazuje "bezvýznamné lidi", na druhou stranu se naváží i do těch, kteří "něco znamenaj" (viz třeba ti VŠ profesoři), podle toho, jak se mu to hodí a kdo mu zrovna šlápnul na kuří oko?
Navíc teda se mi strašně nelíbí "argumentace" tím, že shazuju něčí názory podle toho, jestli je klimakterickej, stará panna, učitelka nebo třeba impotent - věci, který mají znevážit osobu toho stěžujícího, ale přitom s tou věcí samou nijak nesouvisej. Kdyby řek "nelíbí se mi, že ten protest byl podán právě takto, a nesouhlasím s jeho obsahem", tak by mi to přišlo v pořádku,ale holt už by to pro spoustu lidí byla "nuda".
I tady v diskusi zaznělo něco o nudě, no myslela jsem si, že když si volíme prezidenta, nejde nám o to, aby to byl v prvé řadě estrádní komik, jehož výroky nás budou především bavit.