4.3.2018 16:03:24 Eudo
Re: Ryanair a zavazadla
Ano. To maji i dalsi spolecnosti - Tech "prirucnich zavazadel" dnecka byva az moc, ze neni kam je v kabine umistit (pokud teda nenastoupis prioritne a mas ho jeste kam dat). Ty prirucni se odevzdavaji v gate, dostanes cedulku a zavazadlo se umisti (nekde prirucne), a na priletovem letisti se vynda na vozik, kde si ho pred ev. nastupem do transportu ke gate hned vyzvednes. Za to se neplati. Kabelka je kabelka, i kdyz treba Ryanair to nazyva "zavazadlo" - ale muze to byt i neco, co sis treba prikoupila na letisti to pytliku pred nastupem.
Ja Ryanairem ze zasady nelitam, ale takhle to maji i jine spolecnosti - obzvlast, kdyz je letadlo "mensi". Prirucni zavazadlo obvykle do 8 kg. Pred ca 1,5 r. jsem letela Cimberlain+Lufthansa+Air Austria. Letadlo melo hned na prvnim letisti 2 hod zpozdeni, cili ze mi prestup ulitnul. Po ruznych komplikacich jsem dostala misto druhy den, a to s Lufthansou. Prirucni kufrik mi neuznali, ackoli splnoval pozadavky pri nastupu na prvnim letisti uplne bez problemu. Vyzadovali 56 Euro. Coz jsem odmitla zaplatit - za normalni zavazadlo bych byvala zaplatila daleko min, coz se mi nechtelo. Vyresilo se to, ale prijemny to teda nebylo.
Odpovědět