Re: Fatshaming
Buchli,
nezlob se, ale přesně tohle je asi to, co na Tvých příspěvcích lidem (a přiznám se, že i mně, ač Tě mám jinak ráda a časo s Tebou souhlasím) vadí.
Kdo z nás má gebír na to, aby mohl určovat naprosto cizím lidem, jak maj "správně a zdravě" trávit dovolenou?
Tady šlo čistě jen o to, že ti lidi byli (asi) hnusní na Tvou ségru a jejího muže, to si opravdu mohli odpustit, ale to přece NIJAK nesouvisí s tím, že ani ona, ani Ty nemáte žádnej patent na to, jak "se to má správně dělat".
Kdyby se Tvoje kritika omezila na to, že je samozřejmý využívat PLAVECKOU část bazénu k plavání, a že je blbý dělat lidem naschvály, když to dělaj, tak by mi to přišlo normální, adekvátní a souhlasila bych s tím.
Ale převést to na celosvětovej problém toho, jak lidi žijou nezdravě, to se na mě nezlob, ale to už je opravdu fakt mimo. A přiznám se, že kdybych byla na dovolený s někým, kdo má k tomu tento přístup (i o dovolený se musí hlavně MAKAT, a kdo to nedělá, žije nesprávně a ohrožuje se na životě), tak by mi to bylo krajně nesympatický a teda asi bych odolala pokušení mu něco províst, ale nemůžu vyloučit, že by mě něco takovýho nenapadlo).
Odpovědět