15.4.2018 19:53:48 Monika
Vaše první opilost
Anketa pouze pro ty, co už někdy pili alkohol a to dokonce natolik, že se cítili opilí
Pamatujete si Vaše "poprvé"? Možná první kontakt s alkoholem, pokud si pamatujete a pak tu první opilost (možná má někdo "oboje v jednom")?
Já si pamatuju, že jsem byla hrozně malá (asi 3-4 roky) a měla jsem nějakou velkou horečku nebo jaký zdravotní problém a kdosi z příbuzných dostal nápad, že by mohlo pomoct trochu silného alkoholu (přitom jsme byli rodina se spotřebou alkoholu velmi malou). Dali mi asi tak něco jako na lžici, ale pamatuju si, jak to bylo hrozné a strašně jsme brečela, jak mi něco tak hrozného mohli udělat
A první opilost byla zcela plánovaná akce tuším v 15 nebo 16 letech v rámci sportovního týmu - zkušenější spoluhráčky došly k závěru, že nás několik "moc slušných" se už taky potřebuje opít. Proběhlo to v přírodě u ohně v rámci "opékání buřtů" (to jsme taky řekli doma) a vyskytla se tam jedna láhev meruňkovice a jedna zelená asi na 10 holek?
Byla jsem teda piclá, ale bez následků do druhého dne. Nejhorší opilosti včetně kocovin jsem zažila tak kolem 28 let, tehdy jsem se ocitla v takové partičce, kde bylo zvykem pít dost panáků a různě to míchat (šlo o různé hry, sázky a "střižby" a to mi fakt dobře nedělalo. Po víně mě max. bolí hlava a pivo ve větším množství do sebe nedostanu...
Odpovědět