Já už vlastně kvalitně podrbat na zajímavá témata netoužím. Mám pocit, že už všechno bylo probráno, řečeno, vyargumentováno... A nová témata (globalizace, udržitelnost, uprchlíci...) zas nedokážu úplně obsáhnout, porozumět všem aspektům, získat dostatek informací - to už nechávám dětem, nebo vám mladým tu.
Tady jsou pro mě zajímavé různorodé (v reálu pro mne nedostupné) postoje a názory k banálním, všedním záležitostem. A taky se tu všechno ví - rady a porady všeho druhu
V běžecké diskuzi příjemné sdílení zájmu a (virtuální) kamarádky
No a někdy se zapojím, když mi přijde nějaký názor total mimo. Snažím se to pochopit, a/nebo upozornit, že nepřipoutaná osoba je fakt nebezpečí pro ostatní v autě, že nadané děti si opravdu neporadí samy, apod...
Taky odpovídám na dotazy z mých oborů, snažím se přispět svou trochou do mlýna "tu se vše ví".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.