Re: Mluvit s ditetem o svych zkusenostech?
obecně se u nás o sexu mluví průběžně s dětmi podle věku, je to součást života, starší děti byly svědky následných těhotenství, mrňavka pak jen u těhotné neteře... btw neteř a její těhotenství mi přišlo vhod coby dobré téma k antikoncepci, otěhotněla mladinká
s dcerou jsme to probraly detailněji, dohodly jsme se na tabletkách (sama je chtěla), šla jsem s ní i na gyndu, sama chtěla, abych zůstala i v ordinaci... že jsem rozhodně nebyla nevinná, když jsem si brala jejich otce vědí taky, ale o nějakých dobrodružstvích s nima nemluvím, to je soukromé
jinak vzhledem k tomu, že se doma nazí nijak neschováváme, vědí, jak vypadá tělo dospělých, nevnímají to nijak dramaticky - teda ne, že bychom se producírovali nazí, ale převlékáme se, přecházíme do koupelny a někdy člověk třeba projde přes obývák, než do té vany vleze apod.
já byla od rodičů poučena o možnostech antikoncepce poměrně záhy - nejstarší sestra je následek propíchnutého prezervativu (žertík otcova kamaráda), já jsem následek přes tabletky a nejmladší sestra "přeprala" tělísko
Odpovědět