Re: Změnilo sucho váš přístup k hospodaření s vodou?
Žženo, kdyby jsi uměla číst, tak čteš, že jsem psal, že je maximálně omezená místně a časově. Což logicky v době dlouhého sucha na prostoru kde to sucho je, nastává. Starosta zase naprosto logicky reaguje na situaci v místě a čase. Nástroje pro dlohodobá řešení nemají strostové, ale stát případně kraj. Dotace na dešťové nádrže fungují, dotace na rybníky taky, přesto občas dojde i k omezování spotřeby, je to naprosto pochopitelné. Apropo já mám nějakých 18 kubíků podzemní nádrž na dešťovku a nejsem napojený na vodovod, takže veškerá vodu musím získat sám a hospodařit s ní rozumně. Zákaz samozřejmě k prdu není. Udrží situaci udržitelnou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.