Jestli už tu podobné téma bylo tak se omlouvám, možná jsem právě objevila Ameriku - ale jak se už delší čas dívám kolem sebe, přijde mi, že vídám čím dál víc obézních lidí. To je jich je opravdu takový nárůst? Všude se o tom čte, píše, ale nikdy mi to nijak výrazně nepřišlo, dívám se po lidech dost a potkávala jsem vždy spíše ty vysloveně štíhlé či průměrné. Tohle jsem zaznamenala až víceméně poslední měsíce. Možná je to velkoměstem, že je tu k vidění leccos? Že na menších městech či vesnicích takový trend není? A nemyslím tím teď jen semtam nějaké kilo navíc, ale opravdu více "nadměrné" lidi. Skutečně jako národ tloustneme a hranice pro štíhlost/normu/nadváhu se posouvá výš a výš?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.