6.11.2018 21:58:58 Kapradina
Re: vánoce
Ty jo holky, normálně jsem chvíli zaváhala, jestli si vzpomenu na přihlašovací údaje sem! ;-) Taky mi chybí pokec s vámi! Ale je mi jasný, že už nemáme tolik času vysedávat u PC jako na MD. ;-) Nemůžu říct, že je víc starostí, ale je to jiný. Užívám si holek samostatnosti a toho, že už spousty věcí zvládnou beze mne za zády. Čas je tedy komodita, co mi chybí šíleně. Deset hodin denně mimo dům prostě chybí a večer po úkolech a běžným úklidu není vůbec energie na nic. Taxíkaření mi zatím zůstalo, s jazykem na vestě a s nohou na plynu holky posbírám odpo z kroužků a přijedem za tmy. To je po energii hned.
Pravidelně po desátý usínám u TV.
Holky tedy občas taky něco ztratí, ale "ťuk, ťuk" čipy mají od první třídy furt ty samý. V propadlišti školy skončily dva svetry, čepice, kružítka, pravítka.
A potřebuju od vás nachytat inspiraci na dárky. Budu vděčná za jakýkoliv nápady a konkrétní typy!
Mám tedy zatím dva - nějaké tvoření, co se jim líbilo Bille a zimní kabáty - jj, už začínají slečnovatět a chtějí krom bundy i flaušový kabát co viděly ve výloze v Zaře.
Mají ho i napsaný v dopise Ježíškovi.
Odpovědět