8.11.2018 18:50:07 Danik78, P+D 7/09, H 4/11
Re: vánoce
Děti jedou v neděli na výpravu s oddílem
. Budou pochodovat přes Pálavu, Hani 15km, Dan a Petra 18km.
No a já si konečně hodlám vybrat poukaz do Infinitu který jsem dostala na vánoce
Mám tu neuvěřitelný štos poukazů, ale hlídání nám k tomu nikdo nedá
A nedaří se nám ani chodit někam po jednom. Já i MM nějak moc často pracujeme po večerech
Dnes jsem si pěkně vydělala. Jela jsem s Petrou na ortodoncii. Musela znovu opakovat otisky - vůbec jsem nepochopila ortodontistku - Petře dělala otisky obou pater, pak napsala žádanku zubařce na vytržení čtyř zubů. Pak dělala další otisky, nechápu proč teda dělala ty první. Příští týden dostane výztuhu horního patra a bude se šroubovat aby se jí roztáhlo. RTG vyšel blbě a není jisté jestli se jí ta čelist podaří dát do normálu, má naprosto šílený předkus a je to čím dál horší
a překroucenou čelist či co. Zubařka řekla genetika a že to bude běh na hodně dlouhou trať.. Vypadávají jí zuby i jazyk z pusy. Platila jsem 3000kč, další týden 3000kč a dostala jsem rozpis na který se mi nechce ani podívat. No a zasekla jsem se v zácpě, zubařku bohužel nemáme v pěším dosahu a jak jsem panicky běžela pro Hani a Dana, flákla jsem s sebou a mám rozbitý mobil.
Odpovědět