Ono záleží hodně na dítěti. Možná, že dotyčný chlapec měl dostat odklad, protože není ještě dostatečně zralý, možná je velmi pomalý, možná mu jen učení nepůjde. Já mám syny dva a je mezi nimi velký rozdíl. Se starším jsem se nikdy nemusela učit, dohlížet na nějakou přípravu do školy. Úkol ze psaní měl i v první třídě hotový do patnácti minut a ještě to bylo napsané tak, jak to mělo být. Mladší mi to vynahradil. Stejná škola, stejná učitelka, nad úkolem jsme seděli od první třídy také hodinu denně, později i mnohem déle. Nechtěla jsem ho dát do nějaké alternativní školy, kde by měl mnohem nižší laťku. A teď vidím, že to bylo jen dobře. Nakonec se naučil i docela hezky psát, což sice nevypadá, že je nějak hodně důležité, ale je. Vyplatí se to třeba v matematice, když sedmička nevypadá jako čtyřka nebo devítka jako osmička a příklad je pěkně napsaný pod sebou, jinak jim pak vyjde úplně jiný výsledek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.