10.12.2018 19:39:52 Danik78, P+D 7/09, H 4/11
Re: Smutek, uzavřenost a potřeba kontaktu
Práce z domu není pro každého.
Nenapadlo tě někdy si najít práci na zkrácený úvazek mimo dům/byt a z domu pracovat jenom částečně?
Nevím tedy jestli bydlíš ve městě, na samotě... Já bydlím v centru velkého města a práce z domu mě pomalu ale jistě ničila. Je ze mě jiný člověk i když na částečném úvazku pobírám minimální mzdu.
Já jsem si právě se třemi neustále nemocnými dětmi, dvě děti jsou ve škole megaudržboví
, bez možnosti hlídání a manželem pracujícím na směny plus OSVČ vedlejší nedokázala uspořádat svoje zájmy a koníčky. Téměř vždy se vyskytla potřeba někoho jiného a já jsem šla stranou. A všichni to známe - kamarádi pozvou někam jednou, dvakrát, třikrát, pokaždé nemůžeš přijít...Bohužel i většina kamarádek mojí krevní skupiny se odstěhovala přes celou republiku a nebo rovnou do zahraničí.. Nedávno jsme se potkali s kamarádkou po deseti letech - přiznala se, že si myslela že o ni nestojím, když si na ni neudělám čas... Takže většinu času jsem pracovala z domova, starala se o neustále nemocné děti...Jo a zkrácený úvazek jsem se snažila hledat ve firmách kde pracuje víc jak 5 zaměstnanců
a podařilo se
.
Vztahy se navazují s přibývajícím věkem hůř, ale jde to, pomalu ale jistě
Odpovědět