Romano, vadí mi nejen dotace, ale třeba taky stravenky pro dospělé. Stačilo by zvednout daňové odpočty tak, aby tyto formy dotací nebyly třeba. Po r. 1989 tu pravice mlela cosi o malém státě, kde má co nejvíc peněz zůstat lidem a že se prakticky nemá nic přerozdělovat. Situace je ovšem takové, že přerozděluje pravice i levice, protože z hromady vybraných daní se vždycky dá něco odklonit ve vlatní prospěch, že... Takže vesele odklání jak pravice, tak levice.
PS: co se čertíš nad exekucemi? Člověk, který neplatí alimenty, je prostě platit bude, přes to u mne nejede vlak. A pokud už chce souložit a nemít další děti, má používat antiko nebo se nechat sterilizovat. I proti tomu se stavíš? Hnusí se mi lidi, co si nasekají děti a pak se o ně nestarají. Tak je ještě podporuj. Kolik dáváš na charitu na opuštěné děti? Doufám, že aspoň půl výplaty.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.