Kudlo, díky, když člověk chce stihnout kromě práce taky ještě nějakou zábavu, tak se to musí umět dobře naplánovat...já včera se synem strávila celé odpoledne na nádraží, přijela nějaká rakouská parní lokomotiva a dělali něco jako rekonstrukci Masarykova návratu do vlasti, takže velká akce, 4 hodiny jsme strávili na nádraží focením, natáčením, okukováním...pak jsme ještě čekali, až bude odjíždět, pak jsme jeli i domů vlakem...bylo to fakt moc hezký...Dneska šli pro změnu s tatínkem do Království železnic, dostali někde volnou vstupenku jen do konce roku...já tu zatím něco poklidila, pak pojedeme do Globusu dokoupit posledních pár drobností z potravin, dáme si tam oběd, odpoledne zajdeme zapálit svíčky na naše oblíbené místo a pak uděláme tu vánočku a salát, zítra už jen řízky....večer ještě prostřu vánočně stůl...na Štědrý den jsem ještě do 12h v práci, ale pak už se budu jen válet u pohádek a cukroví, no a 27.-30. jsem celý den v práci... Na Silvestra půjdeme asi na vánoční výstavu, pak budeme doma, na Nový rok chodíme pravidelně k Loretě na betlém, chodili jsme tam už sami s manželem a od synova narození jsme tam byli taky zatím každý rok, večer pak půjdeme někam kouknout na ohňostroj...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.