31.12.2018 11:58:08 Pam-pela
Re: Tlousnuti u 11 lete holky
A když jí selhala ŠŽ, tak teď co? Substituční léčba?
Pokud má ještě pořád problémy se ŠŽ a jestli je to autoimunitní, pak bych se zaměřila na tohle.
Vezmu to ze svého pohledu a zkušeností - za mnohými autoimunitními nemocemi se skrývá nějaký vážný patogen v těle - borelie, chlamydie...o kterém imunitní systém ví, ale nemůže jej nalézt. Rád by zasáhl, ale neví kde, tak se pustí do vlastního orgánu.
Tohle má řešení, i když ne asi klasickou západní medicínou.
Byl to i můj případ, ŠŽ se zase rozběhla, i když asi už nefunguje úplně na 100%, zánět ji možná kousek zničil...
Pokud by to tak bylo, že má dcerka plnou substituční léčbu (z jakéhokoliv důvodu, nemusí to být případ, o kterém jsem psala), úplně ji věřím, že je unavená, že jí dělá problém pohyb a že víc jí, protože přesně tak bylo mně. Bylo mi prostě příšerně i přes naprosto správné hodnoty v krvi. Doktorka mě odpálkovala, že mi přece musí být dobře, když mám v pořádku krev a a´t se hýbu. Nešlo to.
Brala jsem Letrox 150, mohla jsem existovat, ale bylo to spíš živoření. I proto jsem tenkrát začala hledat ty alternativy.
Jedla jsem víc, protože to mi dávalo aspoň nějakou energii na život - rychlé cukry atp...měla jsem tenkrát dvě malinké děti rok po sobě, a v tomhle období jsem si je prostě ani pořádně neužila se vším všudy, jela jsem jakoby "na rezervu".
Odpovědět