To nevím, jestli je krajem, spíš o nastavení těch lidí. Já jsem právě dárková děsně, takže kam přijdu, tam něco přinesu I když to jsou jen známí, tak obvykle o nich něco člověk ví, tak jdu na jistotu, úplně při nejhorším něco univerzálního. Nejde o to, jestli si to můžou koupit, ale jako náhrada za to, co já tam třeba zkonzumuju, a že mi věnovali čas a tak A radši teda dětem, než víno dospělcům, ostatně takhle to znám i z dětství - kde byly děti, přineslo se něco dětem, a tím to bylo vyřešeno.
Ale domácí věci v žádném případě nepovažuju za univerzální a vždy vítané. Sama je doslova nesnáším, u nás by domácí marmoška letěla do koše, ani bych neměla odvahu poslat dál. A vím jistě, že nejsem sama, takže doporučuju postoj - radši darovat domácí marmošku, než koupené olivy - přehodnotit Teda pokud je účelem dárkem potěšit. Jestli je účelem jen splnit společenskou povinnost, tak je to jedno.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.