| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Gender

27.1.2019 13:38:09 Kudla2

Re: Opravdový chlap...

Monty,

já to "nepotřebování" chápu tak, že to není o tom, že by člověk, pokud se mu nepodaří najít vhodný protějšek, bídně zhynul zimou/hladem/špínou, případně by byl společensky zcela nemožnej, a že by si musel ten protějšek hledat čistě kvůli tomu, že by jinak nepřežil.

V tomto ohledu s Tebou souhlasím, že se navzájem NEPOTŘEBUJEME, protože přežijeme docela dobře i jako single a nikdo nemusí hledat JAKÝHOKOLI chlapa z čirýho pragmatismu, protože by se mu jinak zle vedlo (ve stylu "kdo by se jinak postaral o barák/auto/vydělal prachy). A myslím si, že je to dobře.

Ale když už s někým jsem, tak by se mi nelíbilo, aby se choval stylem "na nic nešáhnu a nic nezařídím", (nejen, ale i) i s tím ohledem, že pokud jsou na to dva, tak se často "rozmáchnou" k většímu projektu, než kdyby byl jeden sám, a je tam potřeba nějakýho vkladu obou. Takže v tomhle smyslu bych to možná nazvala i "potřebovat", i když zase by člověk bez toho neumřel, ale dost by se sám nadřel.

Odpovědět

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.