28.2.2019 10:15:29 zerat
Re: Elektrokolo
Rodinová, já tomu rozumím. Nicméně u mé kamarádky nejde o nedostatek peněz, to je to poslední, co by řešila - finance. Ona potřebuje kolo na nákupy, vyřízení základních věcí po maloměstě... už teď se bojí kolo někde nechat před obchodem, úřadem... nicméně dřív elektrokolo potřebovala opravdu jen pro příjemnější cestu a dnes už nikam nedojde pěšky a na normálním kole to fakt už nejde. A to od věku 66 let. Až se začne prodávat robotické auto, které jede i bez řidiče, tak věřím, že ona ho bude mít mezi prvními.
Mně přijde škoda, asi začínám být konzerva, že lidi v produktivním věku sahají po ulevovácích s pocitem, že nemohou jinak a musí, protože toho chtějí stihnout víc... a nakonec vlastně sami sebe ochudí zdravotně, protože se naučí šlapat s pomocí motoru. Jak už tu někdo psal, bydlíme v cyklo oblasti a vidíme, že je víc a víc lidí s elektro koly - mladých lidí.
Ještě mě napadá životnost baterie kola, - jak to je? Nemusí se na něm jezdit opravdu pravidelně, aby se baterii neomezovala životnost?
Odpovědět