Nemám se líp. Pracuju za nejnižší mzdu, za jakou jsem kdy pracovala. Je fakt, že jsem v předdětném období měla kliku na dvě práce s na tu dobu velmi nadprůměrným ohodnocením, ale i tak - teď je to přesný opak. Přestože mě současná práce moc baví, jsem v ní dobrá, časově mi vyhovuje, daří se mi odcházet s naprosto čistou hlavou domů a sedla jsem si dobře i s kolegyní, uvažuju o změně. Výše výplaty mi připomíná spíš kapesné pro všechny členy rodiny, než něco, za co bychom měli žít (např. jen dva letní tábory, bez nichž bychom nepokryli hlídání o prázdninách, nás pro tři děti vyjdou na 30 tisíc, plus školy v přírodě, lyžáky, školní výety...). Mám pocit, že vydělávám jen na tohle. Jen zatím nemůžu přijít na to, jaká práce by mě bavila víc a zároveň bych za ni měla alespoň průměrný (nebo ještě lépe průměrný pražský) plat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.