Tak moje 68 letá tchýně je frajerka, co se velmi ráda parádí a dbá o svou fyzickou kondici, kdyby si měla objednat senior taxi, tak by si myslela, že jsme se zbláznili - raději jede hromadnou dopravou. Ona je asi ve výjimečně dobré kondici, to je jasný, ale v podstatě žádnou pomoc nepotřebuje v ničem. Má i síť známých, co jí různé řemeslnické práce pomohou zařídit, se synem se těžko snesou, takže ho ani o nic nežádá - zkouší to občas na mne (už spolu s jejím synem nežijeme), ale já to už většinou pinknu tak, že řeknu právě jejímu synovi. Když náhodou povolím a jdu pro ní něco dělat, tak často lituju - nevím, jak to ta ženská dělá, často jsem z ní úplně paf - stačí i pár vteřin mezi dveřma.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.