Jsem absolventkou této fakulty v poměrně nedávné době, magistra mám z roku 2010 a rigo z roku 2013 a věděla jsem o tomto případu ještě dříve než byl v médiích. Vím na které katedře to bylo a i kdo to byl. Jsem z akademickým světem spojená. Ona katedra byla vždy nejhorší už za mě a dělat zkoušku nebo klauzuru tam bylo vždy o velkých nervech a na známky se nehledělo, hlavně když si to dala. Chci poděkovat všem, které si tento případ berou tak, aby zvážily svoje chování vůči svým dětem coby studentům a připomenout všem nedávnou diskusi o živení dětí na VŠ, kdy hodně z vás tady mluvilo právě ve stylu, že studentíci jsou flákači a ať makaj, že my taky neměli nic v životě zadarmo. Já svým příspěvkem právě snažila nastínit situaci, kdy v prváku a druháku se toho zrovna na právech moc neděje a gymplaři se nudí, protože historii umí a tak si akorát našprtí Římana a Státovědu a zbytek jde sám, ale že hodně mých spolužáků mělo podporu od rodičů právě největší v posledním ročníku, aby se mohli soustředit na státnice. Já se na státnice učila tři měsíce, fakt denně. Měla jsem tehdy půlroční dceru, kterou jsem vždy nakojila přebalila a předala manželovi a za tři hodiny zase. Měla jsem štěstí, že manžel pracuje ve školství a má prázdniny. Ke státnicím jsem šla jako v mlze s tím, že to prostě musím dát, protože moje dítě potřebuje mámu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.