Ještě jsem si uvědomila jednu věc, kterou jsme zde nenapsala a všem lékařům říkám a testy dělali a třeba je to shoda okolností jak mi bývá řečeno...ale v létě minulého roku byla na táboře a vedoucí je nutili do hnusné stojaté vody která dosti smrděla se potopit. Následně většina kempu zvracela...dcera ne..ta až doma 3 den a byla hodně osypaná vyrážkama a vším možným. Byli jsme u kožního kde dostana atb masti pak to přešlo. Tak jsem všem řekla zda nemůže mít nějaký bacil z té vody tak udělali stolici prý vše a bakteriologii a prý negativní. Jen si říkám, zda třeba ještě toto...ale asi to není pravděpodobné, že by na to nepřišli...Ale do listopadu byla ok a to se stalo poslední týden v srpnu.
Ted mi tady opět brečí, měla polívku a další jídlo ne protože už to ze stresu asi nedá a břicho má plné, protože nebyla opět na stolici 5 den přitom dostává forlax… Ať už je pondělí a jde do nemocnice už...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.