my bereme každý jednu malou lahev, děti si klidně berou svoje školní se jménem, kterou dopijeme nebo vylijeme před kontrolou a po kontrole před nástupem do letadla zase napustíme na toaletách, mít vodu do letadla a hlavně pak ještě do busu do hotelu to chce. V letadle nikdy nejedu v krátkých (sukně, kraťasy) ani v sandálech nebo pantoflích, vždy mám dlouhé a botasky, v letadle je vážně zima a fouká to odspodu, přikrýt se by mi asi nestačilo. Jednou mě zaskočilo při rentgenu, že mě "svlékali" tj. boty dolů, mikina dolů, pásek atd. a projíždí případně kontrolující stejného pohlaví "ošahá". Jestli budete mít občerstvení píšou taky v pokynech, ale na tebou popsaný let určitě nebude tj. sváču a to náhradní oblečení taky není od věci i plus něco teplejšího hlavně podle toho do jakýho počasí se pak budete vracet a když přiletíš z tropů do občas českých 20 tak mikina se hodí. Pokud je někomu špatně v buse bude mu i v letadle, takže léky nebo cokoliv na řešení, zejména při vzletu a přistání, někteří piloti (taky dle letiště) umí pěkně pomalu, někteří s tím fláknou, že je to jak na pouťové centrifuze. Zvracení pytlíky jsou v přihrádce před tebou, drží (vyzkoušeno - jednou jsem letěla těhotná ) Mě třeba uši nebolí ale děti jo, takže už jmenované žvejky nebo bonbóny. Dětem něco na zábavu, na odbavení bývá dost fronta a dětem není příjemná... Přeji šťastný let a pěknou dovolenou
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.