Taky mám za sebou poměrně nedávno první let a taky do Turecka
Kufry určitě doporučuji zabalit do folie, na letišti to tak mělo určitě 75% cestujících. Zabalila jsem doma klasicky do potravinové streč folie a konec přichytila izolepou. Na cestu zpět jsem si přihodila dvě balení té folie do kufru - doporučuji, na hotelu jsem si v klidu zabalila na let zpět. Pokud nemáš kufry výrazně barevné, tak doporučuji dát pod tu folii něco barevného - já jsem dala vystřižený kus barevného balicího papíru. Velice ti to usnadní identifikaci kufru, když pojede po páse (90% lidí má černé nebo tmavě modré kufry a vypadají skoro stejně).
V letadle jsme zdarma nedostali nic, ani tu vodu- koupit se dalo cokoliv (jídlo, pití). Za bezpečnostní kontrolou na letišti při čekání na letadlo se dalo v automatu nebo freeshopu koupit pití (voda, cappy, cola...) půllitr za 35kč (Ostrava), voda za 25kč. V Turecku už chtěli za colu na letišti 3,5Euro, voda byla za 2E.
Pro děti jsem měla nějaké sušenky a balené pečivo- let je sice "jen" 2,5h, ale na letišti čekáš už 2h předem a pak ještě pojedete určitě 2h busem nějak do hotelu, takže ten čas (bez jídla) docela letí. To letiště v Antalyi je obrovské a plné lidí i v noci, hlavní je držet se davu z letadla- půjdou si všichni ke stejnému pásu pro kufry a pak venku u východu z haly už na nás čekala delegátka s cedulí CK a navigovala nás do správného busu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.