21.10.2019 18:37:04 Firenza
Krutost vůči dětem - je poslední dobou častější?
Ženy, mám vážné téma. A ráda bych tomu porozuměla více a vyslechla si více názorů od různých odborníků z řad zdejších dam. Jsou mezi námi učitelky MŠ,ZŠ, SŠ i přednášející na VŠ, i asistentky pedagoga, jsou zde právničky, lékařky, zdravotní sestry. ( možná i policistka?)....... a zajímá mě váš názor. Zdá se mi , že poslední dobou stoupá počet fatálních útoků na děti. Možná na jedné straně ubývá takového toho " třískání dětí" , jak zažila v dětství naše generace, ale přibývá neskutečně agresivních útoků ze strany nejbližších směrem k vlastnímu či příbuznému děcku s vědomým cílem zabít. Nedávno otřesný případ matky ( snad feťačky), která rozmlátila hlavu svému miminu o dveře auta. Případ otčíma ( za přihlížení matky ) z Loun. Další případ byl myslím v Praze, matka zavraždila nožem! snad osmi nebo devítiletého syna. ......... Co se to děje ? Vy, co pracujete s dětmi či mezními situacemi ( rozvod, trestné činy ....) vnímáte to jako stoupající tendenci, nebo se to tak jeví jen v médiích ? Mě zaráží ta bestialita, za kterou by se SSmani nemuseli stydět a absence sebereflexe u pachatelů.
Odpovědět