27.11.2019 17:31:44 Peppa
Dcera nechce jet na školní lyžařský kurz
Nevěděla jsem, kam to dát.. RaR, Vztekání a vzdor, Výchova dětí - spousta možností :)
Dcera v 7 tř., volně reprodukuji její projev: nejdřív, že nepojede, jestli nepojedou její spolužačky z bývalé školy. Ty prý nejdřív, že nepojedou, dvě doteď neví, třetí říkala že nepojede nikdy nikdy nikdy. Tak zrovna ta tedy nakonec jede a už si domluvila spaní s jinýma holkama ze třídy, což je samozřejmě strašný problém, ptž dcera by musela být na pokoji s jinýma holkama, se kterýma se až tak nemusí.
Další důvody byly:
neumím lyžovat (kecá, lyžuje od cca 5-6 let, není žádná přebornice, ale jezdí líp než já, obloučkuje)
vypadám na lyžích jak blbec (vypadá úplně normálně)
Čili si je asi nejistá sama sebou, puberťačka zřejmě potřebuji povzbudit a potulit, nejvíc ji asi štve kamarádčina "zrada", ale já mám teď náladu jí tu přihlášku rozcupovat před obličejem aby fakt nejela i kdyby pak tisíckrát chtěla a jely všechny její přiblblý spolužačky
Na takovýto ka-neka jsem neměla nervy ani když byla ve školce, natož teď..
Já kdysi musela jet, fakt jsem to dostala befelem, ale byla jsem v jiný situaci, nikdy jsem na tom nestála a oba její důvody by tenkrát na mne pasovaly, všichni víme jak vypadaly hadry v devadesátkách
Jak byste reagovaly?
Odpovědět